veqshqip
384 Articles0 Comments

Gold AG -Babë

Kujtojmë se kohë më parë Gold Ag i këndoj edhe nënës, përkatësisht kishte bashkëpunuar me Shyhrete Behlulin në këngën ‘Dashnia e nanës’…


Ky portal mirëmbahet nga kompania "VeqShqip.al". Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarë do forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të "VeqShqip.al". Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali obligoheni t'i pranoni Kushtet e përdorimit.


Na gjeni në:

Rr. Sozi Çelebiu 72,
20000 , Prizren,
Kosovo

Alexa Rank

   E-Mail: [email protected]/

Tel: + 386 (0)49 606 399 / Tel: + 386 (0)49 827 291

Partner:       

yoast seo premium free
VeqShqip.al Designed By : Armend Kadriaj