VeqShqip
16710 Articles0 Comments

Vlorë, bllokohet gomonia me drogë

Një gomone rreth 5 metra e gjatë është bllokuar nga ana e Policisë Kufitare në zonën e Zvërnecit në Vlorë. Gomonia është ndjekur për rreth një orë derisa në bord ka pasur dy persona. Dy trafikantët ja…


Ky portal mirëmbahet nga kompania "VeqShqip.al". Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarë do forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të "VeqShqip.al". Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali obligoheni t'i pranoni Kushtet e përdorimit.


Na gjeni në:

Rr. Sozi Çelebiu 72,
20000 , Prizren,
Kosovo

Alexa Rank

   E-Mail: [email protected]/

Tel: + 386 (0)49 606 399 / Tel: + 386 (0)49 827 291

Partner:       

loading...
yoast seo premium free
VeqShqip.al Designed By : Armend Kadriaj